Inspiratie Over ons Contact

Superstunts op de volgende vloertegels - Evoque White 80x80  -  Groove Antraciet 61x61  -  Manoir Noir 60,4x90,6

Klassiek

Klassiek wonen met allure. In een sfeer die wordt bepaald door fraaie stukken antiek en stijlvolle accessoires. Overal warme kleuren en mooie materialen. New classic, noemen we die woonstijl ook wel. Met accessoires van bijvoorbeeld Rivièra Maison of Riverdale. Grote haardpartijen met een romantische touch, fotolijstjes en schilderijen in olieverf. Op de vloer zien we keramische tegels, marmer of natuursteen, natuurlijk op een comfortabele manier gelegd: compleet met vloerverwarming.

Wonen in stijl

Een klassieke stijl voer je door in het hele huis. In de hal, in badkamer en toilet. Een klassiek bad-op-pootjes bijvoorbeeld, nostalgische kranen en elegant gevormd sanitair. Natuursteen in de badkamer is prachtig, maar kwetsbaar. Het vergt zorgvuldig onderhoud. We hebben voor de badkamer ook keramische tegels die bijna niet van echt natuursteen te onderscheiden zijn. Zodat je stijl combineert met gemak!

Friese witjes

In elke klassieke keuken passen Friese witjes, handgemaakte wandtegels van 13 bij 13 centimeter. Friese witjes zijn meestal nét een beetje off-white, zelfs naar het grijzige toe. Met de gecraqueleerde variant lijkt het alsof de tegeltjes recht uit de negentiende eeuw komen. Heb je plek voor iets bijzonders? Breng daar een met de hand beschilderd tegeltableau aan, bijvoorbeeld met boerderijdieren, stillevens of Oudhollandse taferelen in kleuren naar keuze.

Engelse keuken

Ben je meer van de stijlvolle sfeer van een Engelse cottage? Dan kies je de bijpassende accessoires, het old-fashioned keukengerei, en natuurlijk een klassieke Engelse keuken. Op de vloer bijvoorbeeld een geblokt zwart-witpatroon van ongeglazuurde tegels. Of Belgisch hardsteen, gezoet of getrommeld. Achter het aanrechtblad en het geëmailleerde fornuis natuurlijk de glanzende handgevormde Engelse tegeltjes van 10 bij 10 in karakteristieke kleurencombinaties.

Nog meer classics

Bij Het Tegelplein hebben we nog meer inspiratie in klassieke wand- en vloertegels. Kom eens kijken en je doet gegarandeerd een vondst: precies die tegel die bij jouw traditie past!

700m2 Inspiratie

Met een uitgebreid aanbod in tegels en sanitair slaagt u gegarandeerd bij Het Tegelplein. Van industrieel tot landelijk en van klassiek tot modern!

Meer dan 15 jaar ervaring

Jarenlange ervaring zorgen voor het juiste advies passend bij uw wensen! Onze adviseurs staan u graag te woord in onze uitgebreide showroom!

Kwaliteit voor de béste prijs!

Directe inkoop vanuit de fabrieken zorgt voor de béste prijs kwaliteitverhouding! Nieuwsgierig? Kom dan langs in onze showroom voor een offerte.

Daarom Het Tegelplein


Het Tegelplein biedt persoonlijk en deskundig advies op het gebied van wandtegels, vloertegels en sanitair. In onze ruime showroom staat voor iedereen een perfecte tegel voor de juiste prijs. Benieuwd naar het assortiment? Kom dan gerust eens langs of bestel in onze webshop.

Persoonlijk & deskundig advies
Hoge service
Scherpe prijzen
Groots assortiment
Deels uit voorraad leverbaar
1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek

Inspiratie op doen?

Op zoek naar inspiratie? In onze showroom van ruim 700m2 vindt u een groot assortiment aan tegels en sanitair. Van tegels tot douches, kranen en meer!
Wij hebben diverse opstellingen van badkamers staan ter inspiratie en adviseren u graag. Om de beste keus te maken mag u bij ons altijd één of meerdere tegels mee op zicht naar huis toe nemen.

× Hoe kunnen wij u helpen? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday