• Beschrijving

Portugese tegels

Portugal op zijn mooist

Wie houdt van een nostalgische, mediterrane sfeer komt uit bij de cementtegelsuit Portugal. Hier worden de tegels op traditionele Portugese wijze gemaakt. De Moorse invloeden zijn in de decors en kleuren nog goed te herkennen.

Portugese wandtegels

Eén geheel. Dat creëer je als je bij je Portugese cementtegelvloer ook de bijpassende wandtegels kiest. De kleuren, de sierranden, alles past feilloos bij elkaar. Stijl en schoonheid op de vloer én de wanden van je hal, badkamer of keuken. Bij de tientallen verschillende vloerdecors en doorlopende patronen vind je een wandcollectie met zeven verschillende patronen en een decoratieve sierrandserie om mee te variëren. In twaalf van de vijftien basiskleuren.

Portugese kleuren en motieven

De vijftien basiskleuren zijn in te delen in twee categorieën: de Classic-lijn met de kenmerkende zachte pasteluitstraling, en Couleur Traditional met warme, gloedvolle diepe kleuren. Steenrood en donkergeel, diepblauw en mosgroen of zwart. De meeste tegels zijn 20 bij 20 centimeter, maar er zijn ook tegels van 10 bij 10 en 30 bij 30 centimeter.

Kortom, eindeloos veel mogelijkheden. Kom naar 
Het Tegelplein voor advies en inspiratie.