showroom

Over ons

Het Tegelplein  is een dynamisch bedrijf gevestigd in Hoogeveen. Sinds 2007 zijn wij actief in de tegelbranche en sinds april 2015 in onze huidige vestiging.

Door de jarenlange ervaring hebben wij de knowhow en specialisme in huis om onze klanten te helpen bij het maken van de juiste keuze. Onze klanten krijgen de benodigde aandacht en worden voorzien van correct interieuradvies op maat van een ├ęchte tegelspecialist. Ook hebben wij de technische kennis, zodat er met u meegedacht kan worden over technische vraagstukken, waar u zelf niet uit komt.

Klantvriendelijkheid en service staan bij ons hoog in het vaandel, we zullen alles in het werk stellen dit te realiseren en te behouden. Iedereen is welkom en moet zich ook zo voelen bij Het Tegelplein.

Goede kwaliteit, eerlijke prijzen, heldere afspraken en uitstekende service, zodat u voor de beste prijs/kwaliteit niet onnodig teveel betaald.

Zoals onze slogan luidt; Tegels voor elk pand! Dit wil zeggen dat wij in alle prijsklassen, voor alle toepassingen, kwaliteit tegels en sanitair leveren.

Ook het plaatsen van tegels sanitair en vloerverwarming kan door ons verzorgd worden.